Kunder

Ny kunde: Packoorang skal gjøre postgangen grønnere

Oppstarten Packoorang, som har utviklet innovative, gjenbrukbare postpakker, har valgt New England som eksklusiv partner for produksjon, markedsføring og vekststrategi.

Hva er Packoorang?

Packoorang vil snart være å se hos diverse norske nettbutikker og postvirksomheter. Om kort tid vil du returnere de grønne postpakkene ved nærmeste postkontor, like naturlig som du i dag resirkulerer flasker.

De patenterte postpakkene skal tåle 100 turer gjennom postgangen – som et absolutt minimum. Ordinær emballasje, nemlig pappkartonger, tåler knapt en tur, og blir dessuten sjelden gjenbrukt. 

Postpakkene kan bli helt flate, og er både lette og tar opp svært liten plass. De slitesterke, vannstøtende pakkene er også polstret og gir innholdet god beskyttelse mot hardt vær og hardhendt behandling. 

Packoorang landet på New England etter en periode med nøye research, og er så langt meget fornøyd med samarbeidet: «Fra vi startet samarbeidet til vi hadde bilder fra første prototype tok det en drøy uke. Første leverandør vi prøvde var det hele veien vi som måtte ta initiativ, og etter flere uker med oppfølging var vi fortsatt ikke i nærheten av et sluttprodukt,» uttaler medgrunnlegger Natasha Abbas.

«Vi gikk også for kvalitet til slutt, da vi vet dette til syvende og sist vil definere oss som merkevare. Masseproduksjon og volumkrav var også en faktor, og her har vi en partner som kan produsere opp hundretusenvis av eksemplarer på få uker.» 

New England ser frem til veien videre og tar sikte på internasjonal satsning med Packoorang.

Leave a Comment