Idé → testprodukt → masseproduksjon → markedsføring.
Én destinasjon for alle produksjonsbehov.

Om oss

Vi tilbyr gratis konsultasjon til oppstarter og etablerte selskaper som ønsker å masseprodusere bærekraftige, fremtidsrettede produkter eller emballasje.

Vi hjelper med hele løpet, fra å identifisere beste de mest egnede materialer og produksjonsmetoder, til å teste, masseprodusere og promotere produktene.

Hos oss får du bærekraftige produkter av høy kvalitet, til meget konkurransedyktige priser, enten det er snakk om å starte nytt, bærekraftig klesmerke, redusere selskapets klimafotavtrykk gjennom mer bærekraftig arbeidstøy, eller å bytte ut plastemballasje med miljøvennlige alternativer.

Vår direkte relasjon med partnerfabrikkene våre i Bangladesh gir deg spesialbehandling og gode priser. Vi besøker stadig hovedfabrikken, og inviterer alle kunder til å gjøre det samme. Selskapet er opptatt av å være en ledende aktør hva gjelder bærekraftig drift samt sosiale rettigheter til arbeiderne sine.

Det er mange fallgruver når du skal produsere produkter i utlandet. Hos oss er vi aller mest opptatt av å beskytte vår egen – og din – merkevare, slik fabrikkenes øvrige storkunder er.

I tillegg hjelper vi deg gjerne med markedsføring, grafisk, tekst og bilde, gjennom våre egne ansatte, datterselskaper samt også partnere vi jobber tett sammen med. Vi tar oss av logistikken, slik at du kan lene deg tilbake, vel vitende om at alt fra produksjon til promotering går trygt og effektivt for seg – til markedsledende priser.

Kom gjerne innom på vårt kontor bak slottet i Oslo, men avtal på forhånd da vi reiser mye.

Våre kontorer ligger i Oskars gate, bak slottet i Oslo.

For vareproduksjon, har vi partnerkontor i Bangladesh, hvor vår partnerfabrikk jobber tett med vårt norske kontor. Gjennom deres fabrikker og nettverk av velrenommerte samarbeidspartnere, produserer vi alle typer produkter til meget konkurransedyktige priser.

Slik kan vi garantere høy kvalitet hver gang, slik at du får de resultatene du ønsker. Uansett hva du bestiller, er det vi som tar på oss all risiko – du forholder deg kun til et norsk selskap.

Dhaka City i Bangladesh.

Ved å bruke New England, slipper du å:

  • Lete etter rederlige samarbeidspartnere som leverer høy kvalitet, blant jungelen av useriøse aktører i Asia.

  • Bruke penger på fordyrende mellomledd. Vi tar kun et lite administrasjonsgebyr for å kunne tilby alle gratistjenestene vi tilbyr.

  • Risikere dårlig kvalitet eller arbeidsforhold som kan sette hele virksomheten din på spill.

  • Kaste bort tid på logistikk, fra transport og import til møtevirksomhet og språkforvirring.

  • Risikere svindel eller finansiell risiko – du forholder deg kun til New England Consulting AS, et norsk selskap som påtar seg all risiko for deg.

  • Bli konsekvent nedprioritert som ny kunde med relativt lavt produksjonsvolum (vi får førsteprioritet som partner og storkunde).