Markedsføring

Branding, annonser og MF-strategi er bare noen av
tjenestene vi hjelper deg med via vår partner.

Gjennom våre partnere samt flere dyktige interne ressurser, gir vi deg tilgang til markedsføring i Norgeseliten. Alle våre partnere er Google-sertifiserte og har lang fartstid med annonsering på sosiale plattformer som Facebook og Instagram. Våre dyktige prosjektledere plasserer jobben hos den markedsføreren eller det byrået som passer jobben, din profil og ditt budsjett best.

Med «performance marketing» får du resultater som teller: Alt testes i minste detalj før kampanjer eller annonser skaleres opp. Vinnende kombinasjoner av bilde- og tekstbruk testes med A/B-testing og justeres kontinuerlig for å optimalisere resultatene de gir. Markedsføring er både kunst og vitenskap, og for våre markedsførere er det også en lidenskap.

Når du endelig treffer med en annonse som konverterer, kan den skaleres opp i det uendelige og resultatene blir enorme. Enten du ønsker å danne en ny, fresh merkevare, få hjelp til å øke trafikken til ditt eksisterende nettsted, eller hjelp til å skape blest og oppmerksomhet (og ikke minst salg) rundt merkevaren din: Vi tar deg så langt du selv vil.

Noen eksempler på produkter vi og våre partnere har produsert: