Produksjon

Vi produserer tekstil og mye annet, rimeligere enn Kina,
med sertifisert gode arbeidsforhold og aller høyeste kvalitet.

Gjennom partnerfabrikkene våre i Bangladesh, som er verdensledende produsenter for flere globale merkevarer, tilbyr vi produksjon av alle typer produkter, innen områder som tekstil (alt fra t-skjorter til kjoler, bager og hettegensere) og bærekraftig emballasje (som f.eks. mattrygg emballasje laget av banafibre).

Alle materialer er tilgjengelig, fra økologisk bomull til bambus, lin og «performance fabrics» (nylon mm.) som egner seg til idrettstøy. Enten du ønsker å starte klesmerke eller ser etter en rimeligere produsent til større volum av arbeidstøy eller lignende, kan vi garantere at kvaliteten er eminent og prisene lavere enn i Kina (da Bangladesh har noe rimeligere arbeidskraft samt skattefri import inn til EU).

I tillegg har vår hovedfabrikk et enormt nettverk av partnerfabrikker, som gir oss muligheten til å produsere alt fra smykker til sko, leker og teknologiske produkter, trygt og med garantert høy kvalitet. Vi hjelper deg fra idé til prototype til masseproduksjon. Det er ingen øvre begrensning med tanke på volum. Send oss idéen din, så sender vi deg prototype i posten, ofte så raskt som et par uker.

Sist, men ikke minst: Produksjonen vår har langt mindre CO2-fotavtrykk enn hos de fleste konkurrenter. Hvorfor? Vi bruker enten resirkulerbart eller komposterbart materiale, og vi bruker en verdensledende teknikk som heter «water-free dyeing» – som betyr at vi bruker minimalt med vann i produksjonen, som igjen fører til lavt klimafotavtrykk. Les mer her.

 

Kontakt oss gjerne for spesifikke eksempler på hva vi kan produsere. Her er noen generelle eksempler på typer plagg vi kan lage – i samme kvalitet som du finner i butikkene til verdens største merkevarer.